Over Ons

Jong en Dynamisch bedrijf

Onder het motto alle kleine beetjes helpen, ben ik in november 2022 deze webshop begonnen. Hierin bied ik allerlei producten die bijdragen aan het vieren van duurzaam feest of evenement. Hiermee leveren we allemaal een (kleine) bijdrage aan het milieu.

Duurzame Producten
Met veel plezier en zorg zoek ik duurzame producten uit voor het assortiment. Bij het bepalen van het assortiment hou ik rekening met een meerdere aspecten, zoals:
- Is het product gemaakt van duurzame grondstoffen
- Is het product duurzaam verpakt
- Is het vaker te gebruiken

Ik kan je garanderen dat de feestversiering milieuvriendelijke producten zijn. In de webshop kan je duurzame ballonnen, slingers bestellen en babyshower pakketjes bestellen. 

Over ons duurzame versiering


Duurzame Verzending & Verpakking

De bestellingen worden duurzaam verpakt door Do Good Bag. Do Good bag is gemaakt van gerecycled kraftpapier. Het is voorzien van een FSC Keurmerk hierdoor is het duurzaam geproduceerd en dat is goed voor het milieu.

Naast duurzame producten en verpakking houd ik ook rekening met duurzame verzending. Uiteraard verzenden we zo snel mogelijk, maar probeer ik bestellingen wel te verzamelen.

Wij werken met PostNL als verzendpartner. PostNL verzendt jouw pakket CO2 neutraal, doormiddel van elektrische of andere schone brandstoffen bezorgbusjes. Ook is er een mogelijkheid om voor een brievenbuspakket te kiezen. De brievenbuspakketten worden ook duurzaam bezorgd.

In het afrekenproces kun je kiezen voor bezorging aan huis (of kantoor), maar ook voor het afhalen bij een PostNL punt. Wel zo duurzaam, zeker als je bestelling te voet of met de fiets ophaalt.

Heb je vragen of opmerkingen, laat het me gerust weten.

Lisanne Nina Mink