verjaardag versiering

5 tips voor verjaardag versiering

Nov 13, 2022Lisanne Nina Mink

Op een verjaardag kan versiering niet ontbreken. Het versieren voor een verjaardag kan heel leuk zijn! Er zijn zoveel verschillende manieren om het te doen, je kan je creativiteit erin kwijt. Een ding is wel zeker slingers en duurzame ballonnen zijn een must. Daarnaast zijn er ook andere verjaardag versiering die je kan ophangen voor ophangen decoratie. In deze blog geef ik je enkele tip om je op weg te helpen. Veel leesplezier. 

#1 Kies een thema 

Voordat je bezig gaan met versieren kies een thema. Dit kan van alles zijn, van een favoriete film of tv-show tot een bepaald kleurenschema. Het gaat je helpen om zo de rest van de decoratie uit te kiezen. Dit komt omdat om je in dezelfde stijl vergaat. Hierdoor ontstaat er één geheel. 

#2 Ballonnen  

Om te beginnen zijn duurzame ballonnen een leuke eyecather. Je hebt in alle kleuren van de regenbogen en in verschillende maten. Het geeft meteen sfeer en de ruimte is al meteen versierd voor de verjaardag. Naast dat je de ballonnen overal kan gaan ophangen kan je er ook een soort slinger van maken. 

#3 Fotoslinger   

Met slingers kan je ook leuke dingen mee gaan doen. Naast een traditionele slinger kan je ervoor kiezen om een fotoslinger te maken van de jarige. Een ander leuk idee is om poladroid foto's te maken tijdens de verjaardag. Zo maak je een slinger tijdens de verjaardag. 

verjaardag versiering

#4 Photobooth 

Foto's doen het altijd goed. Een fotohoekje, fotoframe of een photobooth maakt jouw verjaardag af. Hieraan houd je ook een leuke herinnering aan. Je zou zelf een fotowedstrijd houden. Het is ook leuk om attributen te kopen om jouw foto’s op te pimpen zoals hoedjes of dingetjes die je voor je gezicht kan houden.  

#5 Glitter gordijn 

Als laatst een glittergordijn. Deze kan je aan de muur hangen en het geeft meteen sfeer. Je kunt hem ook gebruiken om allerlei verschillende effecten te creëren. Hiervoor hang je de verjaardag versiering op van verschillende hoogtes. Tip: Je zou hem als achtergrond kunnen gebruiken voor de photobooth.  

Met deze tips in gedachten, ben je zeker dat je een verjaardagsfeest geeft dat iedereen zich zal herinneren! Naast deze blog zijn nog veel meer leuke blogs. De laatste blog ging over Feestballonnen. 

Meer Blogs